Ensimmäinen TUOVICAST-jakso on nyt julkaistu!

Arjen turvallisuus tehdään yhdessä. Tästä intoutuneena päätimme täällä ministeriössä pistää tulille TUOVICAST-nimisen sisäisen turvallisuuden teemoihin vihkiytyneen podcastin.


Uuden podcastin jaksoissa valokeilaan pääsevät sisäisen turvallisuuden moninaiset asiantuntijat ja toimijat ajankohtaisista aiheista. Tarkoitus on pohtia yhdessä ja eri teemojen kautta, millä tavalla eri ilmiöt nivoutuvat arjen turvallisuuteen ja miten turvallisuustyötä voidaan Suomessa tehdä entistä vaikuttavammalla tavalla.  Sisäministeriön puolelta äänessä ovat Eeva Koivunen, Ari Evwaraye ja Lauri Holmström.
Podcastin kohderyhmää ovat sisäisen turvallisuuden parissa työskentelevät asiantuntijat ja aiheesta muuten kiinnostuneet - eli juuri te TUOVIn käyttäjät. Tästä luonnollisesti myös nimi TUOVICAST. Toivomme, että TUOVICAST toimii uudenlaisena viestinnän ja yhteistyön väylänä ja kokoaa yhteen koko sisäisen turvallisuuden kentän - aivan kuten TUOVI-portaalikin.
Ensimmäinen jakso on nyt kuunneltavissa täällä TUOVI-portaalissa. Aiheena on Suomen sisäisen turvallisuuden tila ja tulevaisuuden näkymät, joista keskustelemassa on sisäministeriön kansliapäällikkö Ilkka Salmi. Tulevissa jaksoissa keskustellaan muun muassa turvallisuuden tunteesta, nuorisorikollisuudesta ja turvallisesta arjesta - ja toivottavasti myös sinun ehdottamastasi aiheesta! Otamme ilolla vastaan erilaisia aihe-ehdotuksia, mahdollisia vieraita ja ylipäätään kommentteja ja palautetta jaksoista. Tarkoitus on palvella koko sisäisen turvallisuuden moninaista asiantuntijakenttää.

Sisäisenturvallisuuden podcastin jaksot löydät Spotifystä tai TUOVIn ajankohtaista-osiosta!
Ehdotuksia ja palautetta voi lähettää osoitteeseen [email protected]
Mukavia kuunteluhetkiä!