Poika seisoo kalliolla meren rannalla ja katsoo kiikareilla.

Sisäisen turvallisuuden yhteistyötila

Sivusto on rakenteilla. Täällä voit keskustella, kysyä, työstää yhdessä projekteja ja materiaaleja sekä lukea uutisia sisäisen turvallisuuden asiantuntijoille ja verkostoille.

Rakennamme tälle sivustolle sisäisen turvallisuuden portaalia

Tuovi - sisäisen turvallisuuden portaali tulee olemaan vuorovaikutteinen, digitaalinen yhteistyöalusta turvallisuuden asiantuntijoille, sidosryhmille ja verkostoille. Valmisteilla olevassa palvelussa voi keskustella, kysyä, työstää materiaaleja tai jakaa uutisia. Löydä yhteistyökumppaneita ja tapaa työssään samoja ongelmia pohtivia, voit perustaa projekteja ja saada niille näkyvyyttä. Sisäisen turvallisuuden portaali toimii sisäisen turvallisuuden strategian toimeenpanon seurannan kanavana ja kerää yhteen sisäisen turvallisuuden hankkeet, kokeilut, toimintamallit, informaation, sosiaalisen median ja tutkimuksen. Toiminnot ovat sivustolla käytettävissä tammikuussa 2019.

Sivuston ensimmäinen versio julkaistiin 18.6.2018. Ensimmäinen versio portaalista toimii normaalina nettisivustona toimien tiedon välitysalustana sisäisen turvallisuuden asiantuntijoille. Portaalin seuraava vaihe tullaan julkaisemaan syyskuussa 2018, jolloin otetaan käyttöön mahdollisuus kirjautua palveluun sekä digitaalinen yhteistyöalusta kirjautuneille käyttäjille. Sivustoa tullaan kehittämään palvelusta saadun palautteen perusteella.

Vastuu

Sisäisen turvallisuuden portaalin verkkopalvelusta vastaa sisäministeriön hallinto- ja kehittämisosasto. Sisältö pyritään pitämään ajantasaisena ja havaitut virheet korjataan välittömästi. Linkitysten kautta avautuvien, muiden ylläpitämien sivustojen tiedon oikeellisuudesta ministeriö ei vastaa.

Tekijänoikeudet

Sivuston tekstiaineistoa voi käyttää ja sivuihin voi vapaasti linkittää, kunhan lähde mainitaan.

Valokuvien, muun kuvamateriaalin ja karttojen tekijänoikeudet ovat valokuvaajilla, kuvien tekijöillä tai sisäministeriöllä. Tämän materiaalin käytöstä on aina sovittava erikseen verkkotoimituksen kanssa.

Aineiston käytöstä kaupalliseen tarkoitukseen on myös aina sovittava erikseen verkkotoimituksen kanssa. Työntekijöiden yhteystietojen käyttö kaupallisiin tarkoituksiin, kuten kaikenlaiseen suoramarkkinointiin on kielletty.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa sisäministeriön hallinto- ja kehittämisosaston sisäisen turvallisuuden strategiatiimi.

Yhteydenotot:  sisainenturvallisuus(at)intermin.fi