Poika seisoo kalliolla meren rannalla ja katsoo kiikareilla.

TUOVI - sisäisen turvallisuuden portaali

TUOVI -portaali on vuorovaikutteinen, digitaalinen yhteistyöalusta turvallisuuden asiantuntijoille, sidosryhmille ja verkostoille

TUOVI on yhteistyöalusta turvallisuuden toimijoille

TUOVI - sisäisen turvallisuuden portaali on vuorovaikutteinen, digitaalinen yhteistyöalusta turvallisuuden asiantuntijoille, sidosryhmille ja verkostoille. TUOVIin rekisteröityneet voivat palveluun kirjautuneina keskustella, kysyä, työstää materiaaleja tai jakaa uutisia, löytää yhteistyökumppaneita ja tavata työssään samoja ongelmia pohtivia. TUOVIn työtiloihin voi perustaa hankkeita, projekteja ja tehtäviä ja saada niille samalla näkyvyyttä. TUOVI -portaali toimii myös sisäisen turvallisuuden strategian toimeenpanon seurannan kanavana ja kerää yhteen sisäisen turvallisuuden hankkeet, kokeilut, toimintamallit, informaation, sosiaalisen median ja tutkimuksen.

Sivustoa tullaan kehittämään palvelusta saadun palautteen perusteella.

Vastuu

Sisäisen turvallisuuden portaalin verkkopalvelusta vastaa sisäministeriön hallinto- ja kehittämisosasto. Sisältö pyritään pitämään ajantasaisena ja havaitut virheet korjataan välittömästi. Linkitysten kautta avautuvien, muiden ylläpitämien sivustojen tiedon oikeellisuudesta ministeriö ei vastaa.

Tekijänoikeudet

Sivuston tekstiaineistoa voi käyttää ja sivuihin voi vapaasti linkittää, kunhan lähde mainitaan.

Valokuvien, muun kuvamateriaalin ja karttojen tekijänoikeudet ovat valokuvaajilla, kuvien tekijöillä tai sisäministeriöllä. Tämän materiaalin käytöstä on aina sovittava erikseen verkkotoimituksen kanssa.

Aineiston käytöstä kaupalliseen tarkoitukseen on myös aina sovittava erikseen verkkotoimituksen kanssa. Työntekijöiden yhteystietojen käyttö kaupallisiin tarkoituksiin, kuten kaikenlaiseen suoramarkkinointiin on kielletty.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa sisäministeriön hallinto- ja kehittämisosaston sisäisen turvallisuuden strategiatiimi.

Yhteydenotot:  sisainenturvallisuus(at)intermin.fi