kuvituskuva
19.05.2022 - 20.05.2022

Valtakunnallinen turvallisuustapahtuma 2022, Porvoo

Tapahtuman lisääjä:
Valtakunnallinen turvallisuusseminaari Porvoossa 2022 - valmistelun työtila

Tietoja

Valtakunnallinen turvallisuustapahtuma ”Turvallisuus vedenjakajalla?” järjestetään 19.-20.5.2022 Porvoon Taidetehtaalla. Tapahtuman toteuttaa sisäministeriö yhteistyössä Porvoon kaupungin kanssa.

Seminaarin teemana on luottamusyhteiskunta ja turvallisuus. Asiantuntijapuheenvuoroissa, paneeleissa ja keskustelutilaisuuksissa pohditaan sitä, miten muuttuva turvallisuus vaikuttaa ihmisiin ja yhteisöihin, vakavien ja laajojen häiriöiden uhkaan ja niihin varautumiseen, sekä sitä, miten pystymme toimimaan niin, että elämme jatkossakin maailman turvallisimmassa maassa.

Viranomaiset ovat puhuneet turvallisuusympäristön muutoksesta vuosikausia, mutta muutos ei juurikaan ole näkynyt useimman meistä arjessa. Tilanne muuttui merkittävästi kaksi vuotta sitten koronapandemian koetellessa maailmaa enemmän kuin yksikään tapahtuma vuosikymmeniin. Pandemia siirtyi taka-alalle, kun Euroopassa käynnistyi hyökkäyssota, jonka toteutumiseen kukaan ei halunnut uskoa, vaikka vaaran merkkejä oli. Onko turvallisuus vedenjakajalla ja palaako arki sellaisena kuin olemme sen tottuneet kokemaan?

Lisätietoa seminaarista: Turvallisuustaopahtuman info-sivusto TUOVIssa

Lataa: Valtakunnallinen turvallisuustapahtuman ohjelma ja puhujaesittelytTiedosto avautuu uudessa välilehdessä PDF 846kB , pdf

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/1F3B36F63DB1453ELinkki toiselle sivustolle  viimeistään 6.5.2022.

 

Harva Ikääntyneet Järjestöt Kunnat Maahanmuuttajat Nuoret Onnettomuudet Oppilaitokset Pelastustoimi Perhe Poliisi Rikollisuus Syrjäytyminen Turvallisuuden tunne Turvallisuussuunnittelu Varautuminen
Tapahtuman järjestäjä
sisäministeriö, Porvoon kaupunki

Alkaa:
19.05.2022 08:30
Päättyy:
20.05.2022 15:15
Taidetehdas, Porvoo

Tapahtuma on julkinen kaikille
Seminaari

Lisätietoja
www.sisainenturvallisuus.fi