Tyttö pyöräilee koulun pihalla kypärä päässä ja hymyilee.

#kehitys #turvallinen #Suomi

Tälle sivustolle rakennetaan sisäisen turvallisuuden yhteistyötila. Täällä voit keskustella, kysyä, työstää yhdessä projekteja ja materiaaleja sekä lukea uutisia sisäisen turvallisuuden asiantuntijoille ja verkostoille.

Ajankohtaista

Ikääntyneiden turvallisuutta edistetään monin tavoin
28.6.2019

Ikääntyneiden turvallisuutta edistetään monin tavoin

Turvallinen elämä ikääntyneille -toimintaohjelman toimeenpanossa on lyhyessä ajassa saatu käyntiin tärkeitä uudistuksia. Ohjelman, joka julkaistiin tammikuussa 2018, tavoitteena on ollut lisätä ikääntyneiden arjen turvallisuutta ja puuttua ennalta estävästi ja tehokkaasti ongelmiin, jotka vähentävät ikääntyneiden turvallisuutta tai turvallisuuden tunnetta.

Jari Lepistö 24.5.2019

Blogi: Uudet tavoitteet yhdessä - #onnehkä2019

Pelastusalalla tehtävästä työstä kohdistuu huomattava osa onnettomuuksien ehkäisyyn. Onnettomuuksien ehkäisytyötä ovat valvonta kuten palotarkastukset, turvallisuuskoulutukset ja erilaiset asiantuntijapalvelut. Pelastuslaitokset tekevät muun muassa yli 100 000 erilaista valvontatehtävää.

Pauliina Lampela 16.5.2019

Blogi: Nuorten palvelu tekee työtä kauppakeskusten ja nuorten turvallisuuden parantamiseksi

Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Nuorten Palvelu ry on valtakunnallisesti toimiva nuorisokasvatusjärjestö. Toimistomme sijaitsee Kuopiossa, josta käsin erityisesti Nuorten reviireillä -tiimin Pauliina, Henriikka ja Ilkka reissaavat ympäri Suomea. Teemme työtä kaupallisissa tiloissa paljon aikaansa viettävien nuorten tasa-arvon ja osallisuuden eteen.

Tapahtumia

 • TurFo2019; Lounais-Suomen alueellinen turvallisuusfoorumi 2019, Pori

  8.10.2019 9.00

  Tervetuloa Lounais-Suomen kasvu– ja oppimisyhteisöjen turvallisuusverkoston vuoden päätapahtumaan. Turvallisuusfoorumi kokoaa Poriin turvallisuudesta kiinnostuneita kasvatus– ja opetusalalla työskenteleviä ammattilaisia ajankohtaisten teemojen ympärille. Varmista osallistumisesi ja innosta työkaverisikin mukaan kiinnostavien sisältöjen pariin ja verkostoitumaan!

 • Safety and Security Research Symposium 2019 - Turvalliuustutkimuksen symposium 2019, Tampere

  10.10.2019 8.30

  Kohti turvallisempaa tulevaisuutta. Ensimmäinen turvallisuustutkimuksen Symposium järjestetään Tampereen yliopiston Päärakennuksessa 10.10.2019

 • Nuorten reviireillä - Juhlaseminaari, Espoo

  24.10.2019 12.00

  Nuorten Palvelu ry täyttää tänä vuonna 50 vuotta! Tule mukaamme juhlistamaan työtämme nuorten kaupallisilla reviireillä ja kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja nuorista kauppakeskuksissa ja muissa kaupallisissa tiloissa.

  • Nuorten Palvelu Ry
 • Infrakatko – päiväkodin, koulun ja oppilaitoksen varautuminen, Turku

  8.11.2019 12.00

  Sään ääri-ilmiöt yleistyvät ja voivat aiheuttaa vakavia ongelmia yhteiskunnan infrajärjestelmille, jonka vikaantuminen voi vaikuttaa jatkuessaan häiriöitä varhaiskasvatuksen, opetuksen ja koulutuksen järjestämiseen. Tilaisuuden tavoite on parantaa sivistystoimen, päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten varautumista pitkäkestoiseen infrakatkoon.

 • Pelastuslaitosten kumppanuusverkosto

  19.11.2019 8.00

  Pelastuslaitosten kumppanuusverkoston toiminnan missiona on yhteistyön avulla parantaa yhteiskunnan turvallisuutta kaikissa oloissa. Jatkuvasti kehittyvän kumppanuusverkoston visiona on luoda uutta yhteiskunnallisesti vaikuttavaa verkostoa.

 • Pelastustoimen ajankohtaispäivät, Joensuu

  21.11.2019 8.00

  Pelastustoimen ajankohtaispäivät järjestetään Joensuussa 21.-22.11.2019. Varaa aika jo kalenteriisi!

Liity mukaan keskusteluun

Strategiatiimi esittäytyy