Tyttö istuu kalliolla ja katsoo järveä mietteliäästi

#yhteistyö #turvallinen #Suomi

Yhteistyötila sisäisen turvallisuuden asiantuntijoille ja verkostoille. Keskustele, työstä yhdessä projekteja ja lue tuoreimpia sisäisen turvallisuuden uutisia.

Ajankohtaista

Niki Haake 29.11.2019

Blogi: Vapaaehtoiset pelastustoiminnassa -hanke

Maailma on turvallisuustarpeiden osalta entistä vaikeammin ennustettava ja tulevaisuuteen varautuminen on yhä vaikeampaa. Siksi viranomaisten ja erityisesti pelastuslaitosten on järkevää ennakoida ja varautua entistä paremmin päivittäisonnettomuuksia laajempiin häiriötilanteisiin tai onnettomuuksiin.

Lauri Holmström 18.11.2019

Blogi: Maailman paras turvallisuuden tunne?

Mitä turvallisuuden tunne merkitsee sinulle? Sisäisen turvallisuuden yhteydessä turvallisuuden tunteella tarkoitetaan rikosten, häiriöiden, onnettomuuksien, tapaturmien sekä näihin rinnastettavien ilmiöiden aiheuttamien pelkojen ja huolien vaikutusta ihmisten hyvinvointiin. Turvallisuuden tunne on vähintään yhtä tärkeä osa turvallisuutta kuin erilaisten uhkien määrä sekä todennäköisyys. Käsityksemme ja pelkomme ohjaavat käyttäytymistämme sekä vaikuttavat hyvinvointiimme – riippumatta siitä, perustuvatko ne todellisiin vai olettamiimme riskeihin.

Tapahtumat

Liity mukaan keskusteluun

Strategiatiimi esittäytyy