Digitaaliset pelit ja pelillistäminen turvallisuuskasvatuksessa - Mobituvi-hankkeen loppuseminaari, Helsinki

Maanantai 16.12.2019 klo 10.00 –  16.00

Pelastusopiston hallinnoima ja Palosuojelurahaston rahoittama Kohti tuloksellisempaa turvallisuusviestintää, Mobituvi -hanke järjestää kaikille pelastustoimen turvallisuusviestinnän kehittämisestä kiinnostuneille avoimen seminaarin, joka toimii samalla hankkeen päätöstilaisuutena. Tilaisuus on suunnattu pelastuslaitosten johdolle, turvallisuusviestintää suunnitteleville ja toteuttaville asiantuntijoille, viestinnästä kiinnostuneille pelastus- ja muille viranomaisille sekä opettajille, tutkijoille, kehittäjille ja muille pelastusalan sidosryhmille.

Save the date:

Maanantai 16.12.2019 klo 10–16

Helsingin kaupungin pelastuslaitos, Kallion keskuspelastusasema, Helsinki

Seminaarissa kuullaan ajankohtaisia puheenvuoroja turvallisuusviestinnän ja -kasvatuksen kehittämisestä sekä pohditaan mm. osallistavan viestinnän, palvelumuotoilun, digitaalisen pelillistämisen ja mobiilipelien hyödyntämisen mahdollisuuksia niiden toteuttamisessa. Tilaisuudessa julkaistaan myös hankkeessa kehitetty demoversio turvallisuusteemaisesta digitaalisesta mobiilipelistä, joka tulee hankkeen päätyttyä opetus- ja pelastustoimeen vapaasti hyödynnettäväksi.

Valmis ohjelma julkaistaan sekä ilmoittautumislinkki avataan lokakuun 2019 loppuun mennessä, mutta merkkaathan ajankohdan ylös jo nyt! Järjestämme tarvittaessa kiinnostuneille mahdollisuuden seurata alustuksia myös etäyhteydellä.

Hankkeen ja seminaarin teemoista käytävään keskusteluun voi osallistua myös twitterissä tunnisteilla #Mobituvi ja #Mobituviseminaari!

Ilmoittautuminen 4.12.2019 mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/4293AFC898CB083D.par

Seminaariin on mahdollisuus osallistua myös verkkovälitteisesti. Etäosallistujia pyydetään ilmoittautumaan ilmoittautumislomakkeella 4.12.2019 mennessä. Linkki webinaariin toimitetaan ilmoittautuneille erikseen.

Ohjelma

Osallistuthan hankkeen ja työpajan teemoista käytävään keskusteluun myös twitterissä tunnisteilla #Mobituvi ja #Mobituviseminaari
 

Lisätietoja: projektipäällikkö, tutkija Aino Harinen, Pelastusopisto, p. 0295 453 531