Hyppää sisältöön

Huraa! TUOVI-yhteisö saavutti tonnin rajapyykin!

TUOVIn rekisteröityneille jäsenille tarkoitetut työtilat ja niihin liittyvät toiminnot julkaistiin tammikuussa 2019. Jäsenmäärän kasvu on ollut tasaista (noin + 40 jäsentä kuukaudessa), ja nyt kaksi vuotta myöhemmin, joulukuussa 2020, tuhannen jäsenen raja ylittyi. Se on juhlimisen arvoinen asia!

Ihmisjoukko seisoo selin kameraan. Heidän yläpuolellaan on värikkäitä savupilviä. Ihmiset heiluttavat käsiään. Ilmassa on juhlan tuntua.

Kuva: maxime-bhm-icyZmdkCGZ0-unsplash

Keitä TUOVI-yhteisön jäsenet ovat?

TUOVI-yhteisössä toimivat jäsenet linkittyvät tavalla tai toisella sisäiseen turvallisuuteen. Osa jäsenistä toimii turvallisuuteen liittyvien asioiden parissa ammattinsa vuoksi, osa esimerkiksi vapaaehtoistyön takia. Omilla nimillään toimivat jäsenet edustavat useita eri sektoreita ja turvallisuuden teemoja. Jäsentensä ansiosta TUOVI-yhteisössä on laajaa, monipuolista ja syvällistä sisäiseen turvallisuuteen liittyvää osaamista, tietoa ja kokemusta. 


Haluatko liittyä TUOVI-yhteisöön?

Jos et ole vielä TUOVIn rekisteröitynyt jäsen, tässä sinulle syitä, miksi rekisteröityminen kannattaa: 

  1. Saat käyttöösi turvallisuuteen liittyviin asioihin keskittyneen yhteisöpalvelun, joka on alustana maksuton, luotettava ja neutraali.
  2. Saat näkyvyyttä itsellesi ja omille hankkeillesi. 
  3. Voit etsiä itsellesi yhteistyökumppaneita TUOVI:n sadoista yksittäisistä jäsenistä. 
  4. Voit olla halutessasi yhteyksissä verkostoihin ja hankkeisiin työtilojen ylläpitäjien kautta.  
  5. Voit luoda hankkeellesi tai projektillesi työtilan/-tiloja, joissa voit mm. keskustella, hallinnoida projektiin liittyviä tehtäviä sekä tallentaa ja jakaa projektiisi liittyviä aineistoja ja tapahtumia.
  6. Näet sisäiseen turvallisuuteen liittyvät tapahtumat laajasti. TUOVI:n kirjautuneiden puolelta löydät julkisten tapahtumien lisäksi myös vain jäsenille julkaistavat tapahtumat. 
  7.  Pääset osaksi yhteisöä, jossa tiedonjako kulkee kahteen suuntaan: voit olla sekä sisällön tuottaja että hyödyntäjä – kumpaakin tai vain toista aivan omien tarpeidesi mukaan. 


Näin liityt yhteisöön

Voit liittyä TUOVI-yhteisöön täyttämällä rekisteröintipyynnön. Kun TUOVIn ylläpitäjät ovat hyväksyneet rekisteröitymispyyntösi, saat sähköpostissa ohjeet kirjautumiseen. 

Rekisteröityminen ja työtilojen luominen on maksutonta.  Jäsenyytesi ei ole julkista tietoa, vaan se näkyy ainoastaan muille rekisteröityneille jäsenille. 

Tervetuloa mukaan yhteisöön!
- TUOVI-tiimi

Lue lisää TUOVIn hyödyistä Tietoa TUOVIsta sivulta