Hyppää sisältöön

Porvoon Valtakunnallisessa turvallisuustapahtumassa äänitetty ensimmäinen Tuovicast LIVE nyt kuunneltavissa

Historian ensimmäisessä Tuovicast LIVE -keskustelussa olivat vieraina sisäministeri Krista Mikkonen, kansliapäällikkö Kirsi Pimiä ja Porvoon kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula.

Lavalla Eeva Koivunen, Kirsi Pimiä, Krista Mikkonen, Jukka-Pekka Ujula ja Ari Evwaraye keskustelemassa.

Porvoon Valtakunnallinen turvallisuustapahtuma järjestettiin 19.-20.5. Porvoon Taidetehtaalla. Sen yhteydessä äänitettiin myös historian ensimmäinen Tuovicast LIVE -keskustelu, josta juuri ilmestynyt uusin jakso on livetaltiointi. Keskustelu striimattiin myös Youtubeen.

Viime vuosina on myös turvallisuuden näkökulmasta tapahtunut paljon. Kahden vuoden pandemiasta johtuneen poikkeusajan jälkeen myös Venäjän hyökkäys Ukrainaan ravisutti jokaisen meistä arkea. Voi hyvin perustein kysyä, miltä nyt näyttää turvallisuuden vedenjakajalla: Olemmeko siirtyneet turvallisuuden kannalta uuteen aikakauteen ja jos olemme, onko paluuta entiseen näkyvissä?

Keskustelijoina ovat sisäministeri Krista Mikkonen, sisäministeriön kansliapäällikkö Kirsi Pimiä ja Porvoon kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula. Tuovicastin tiimistä keskustelua luotsaavat sisäministeriön asiantuntija Eeva Koivunen ja strategiapäällikkö Ari Evwaraye.

Porvoon turvallisuustapahtuma kokosi kahden päivän aikana saman katon alle yhteensä lähes 200 turvallisuuden tekijää niin viranomais-, yritys- kuin järjestökentältä. Seuraava Valtakunnallinen turvallisuustapahtuma järjestetään Seinäjoella 25.-26.5.2023.

​Kuuntele jakso Spotifyssa tai Soundcloudissa!