Hyppää sisältöön

TUOVI - ovi sisäiseen turvallisuuteen

TUOVI on sisäministeriön ylläpitämä sisäiseen turvallisuuteen keskittyvä neutraali, luotettava ja digitaalinen palvelu ja yhteisö kaikille turvallisuuden parissa toimiville ja turvallisuudesta kiinnostuneille. TUOVI tuottaa ja julkaisee turvallisuuteen liittyvää tietoa (uutisia, tilannetietoja ja hyviä käytäntöjä) ja se tarjoaa turvallisuustoimijoille ja -verkostoille tiedonjako-, kohtaamis- ja työskentelytilaa. Kaikki tämä on kaikkien turvallisuudesta kiinnostuneiden ja sen parissa työskentelevien saatavilla maksuttomasti.

TUOVIn nettisivu auki kannettavalla tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella

Oletko sisäisen turvallisuuden toimija?

Sisäisen turvallisuuden toimijoita ovat kaikki, jotka toimivat jollain tavalla sen eteen, että Suomi on turvallinen ja yhdenvertainen maa asukkailleen ja vierailijoilleen. Sisäisen turvallisuuden toimijoita voivat olla niin yksityishenkilöt, organisaation edustajat kuin verkostotkin. Sisäisen turvallisuuden toimijuus ei tunne sektori- eikä aiherajoja. 
Sisäisen turvallisuuden teemat ovat laajoja: ne voivat käsitellä esimerkiksi nuorten syrjäytymistä, vanhusten tapaturmia, rikollisuuden vähentämistä, paloturvallisuuden kehittämistä tai vaikkapa uuden innovatiivisen turvallisuustuotteen kehittämistä. Jos käsittelemäsi aihe tähtää turvallisuuden tunteen ja turvallisen arjen vahvistumiseen, olet myös sinä sisäisen turvallisuuden toimija. 

Rekisteröitymällä saat enemmän

Rekisteröitymällä TUOVI-sivustolle saat käyttöösi maksuttomat työtilat, näkymän sisäisen turvallisuuden meneillään oleviin projekteihin ja hankkeisiin. TUOVIssa on satoja turvallisuuden parissa toimivia rekisteröityneitä jäseniä. Jäsenet edustavat useita eri sektoreita ja turvallisuuden eri teemoja. Rekisteröitymällä TUOVIin valtakunnallinen sisäisen turvallisuuden yhteisö on tavoitettavissasi.
Rekisteröidy TUOVIin 
Lisää tietoa TUOVIsta

TUOVI - käyttöehtojen hyväksyminen

TUOVIn verkkopalvelun käyttö edellyttää 25.1. alkaen käyttöehtojen hyväksymistä. Käyttöehdoissa määritellään työtiloissa olevien aineistojen käyttöoikeuksia sekä käyttäjien/palveluntuottajan oikeuksia ja velvollisuuksia. Jatkossa käyttöehdot hyväksytään TUOVIin rekisteröityessä. Jo aiemmin rekisteröityneet käyttäjät hyväksyvät käyttöehdot kirjautuessaan ensimmäisen kerran TUOVIin sen jälkeen kun hyväksymisprosessi on otettu käyttöön eli maanantaista 25.1.2021 alkaen. Käyttöehdot ovat nähtävissä TUOVIN Tietoa TUOVIsta sivulla. Käyttöehtoihin liittyviä kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää joko TUOVIn sivulla olevan palautelinkin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].