Hyppää sisältöön

TuoviCast: Kuinka ehkäistään polarisaatiota?

Vieraina poliisin ennalta estävän toiminnan koordinaattori, ylikonstaapeli Pekka Alamommo/Lapin poliisilaitos, rehtori Niina Halonen-Malliarakis/Vesalan peruskoulu ja naapuruus- ja yhteisösovittelun asiantuntija sekä tietokirjailija Miriam Attias.

TuoviCast -logo

Tämän kaksiosaisen TuoviCast -jakson teemana on polarisaatio ja siihen kytkeytyvät ilmiöt. Tässä jakson ensimmäisessä osassa kysytään, mistä polarisaatiossa on kyse ja miten se näkyy jokapäiväisessä arjessa. Lisäksi pohditaan, miten polarisaatiota voidaan ehkäistä. Mukana keskustelemassa ovat poliisin ennalta estävän toiminnan koordinaattori, ylikonstaapeli Pekka Alamommo Lapin poliisilaitokselta, rehtori Niina Halonen-Malliarakis Vesalan peruskoulusta ja naapuruus- ja yhteisösovittelun asiantuntija sekä tietokirjailija Miriam Attias. Tuovicastin tiimistä jälleen äänessä ovat Eeva Koivunen ja Ari Evwaraye.

Jakson toinen osa keskittyy polarisaation ohella myös siihen kytkeytyviin ilmiöihin, kuten maalittamiseen ja vihapuheeseen. Jakso julkaistaan syksyn alussa.

Spotify: https://open.spotify.com/episode/1Qpxiuc6KIzmELSZywH5KR?si=Y0tRwrZcT2mVPWdBpl-WUQ&utm_source=copy-link&dl_branch=1&nd=1 

Soundcloud: https://soundcloud.com/user-716657309/13-kuinka-ehkaista-polarisaatiota