Hyppää sisältöön

TuoviCast: Parempi keskustelu, parempi turvallisuus?

Tuovicastin uusimmassa jaksossa yhteiskunnallisesta polarisaatiosta ja sen turvallisuuskytköksistä ovat keskustelemassa Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila ja Erätauko-säätiön toimitusjohtaja Laura Arikka.

 

Julkisen keskustelun moniäänisyys on muun muassa sosiaalisen median myötä lisääntynyt. Samalla ovat kuitenkin lisääntyneet myös kärjekkäät puheenvuorot, voimakkaat yksinkertaistukset ja väärän tai jopa valheellisen tiedon levittäminen. Tuovicastin uusimmassa jaksossa yhteiskunnallisesta polarisaatiosta ja sen turvallisuuskytköksistä ovat keskustelemassa Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila ja Erätauko-säätiön toimitusjohtaja Laura Arikka. Erätauko-säätiön ja Ylen luotsaama Hyvin sanottu -hanke kutsuu erilaisia ihmisiä yhteiskunnalliseen keskusteluun ja pyrkii siten parantamaan julkista keskustelua ja tukemaan demokratiaa ja luottamusta sekä yhteiskunnan instituutioihin että ihmisten välillä. Miten sillä ja muilla toimilla voidaan ehkäistä polarisaatiota? Mitä eri toimijat voivat tehdä?

Tuovicastin tiimistä äänessä ovat Eeva Koivunen ja Ari Evwaraye
Linkki jaksoon: 
Spotify: https://open.spotify.com/episode/0Q4BafcsCIaYN5YD9E0244?si=v31wxb_sRvC2EVn_A2weOQ&utm_source=copy-link&dl_branch=1&nd=1


Soundcloud: https://soundcloud.com/user-716657309/14-parempi-keskustelu-parempi-turvallisuus