Hyppää sisältöön

Tuovicastin uusimmassa jaksossa Hämeenlinnan turvallisuusseminaarin tunnelmia!

Tämänkertainen Tuovicast-jakso äänitettiin Hämeenlinnan valtakunnallisessa turvallisuusseminaarissa.

Suomen turvallisuusyhteistyöstä ja -verkostoista sekä seminaarin tunnelmista ovat keskustelemassa hankejohtaja ja sovittelija Miriam Attias Ajatuspaja RTI:stä, Tampereen kaupungin projektipäällikkö ja Pirkanmaan turvallisuusklusterin Anniina Autero sekä Lapin aluehallintoviraston pelastusylitarkastaja Seppo Lehto. Tuovicastin tiimistä äänessä on Eeva Koivunen.

Tammikuussa järjestetyn valtakunnallisen turvallisuusseminaarin otsikko oli tänä vuonna ”Maailman paras turvallisuuden tunne”. Keynote-puhujina oli muun muassa Ruotsin rikoksentorjuntaneuvoston (BRÅ) yksikön johtaja Daniel Vesterhav, jonka esitelmä käsitteli Ruotsin lähiöiden turvallisuustilannetta. Seminaarin muita teemoja olivat turvallisuus ja sosiaalinen kestävyys, turvallisuuden innovaatiot, uusi tieto turvallisuudesta sekä käytännöt ja työkalut turvallisuuden edistämiseksi paikallis- ja aluetasolla. 
Vuosittain kasvanut tapahtuma kiinnosti tänäkin vuonna, ja osallistumisennätys meni rikki, kun yli 370 turvallisuuden asiantuntijaa sekä toimijaa otti osaa seminaariin.

TuoviCast Spotifyssa 


Lisätietoa seminaarista löydät sisäisen turvallisuuden TUOVI-portaalista:  https://sisainenturvallisuus.fi/valtakunnallinen-turvallisuusseminaari-23.-24.1.2020-hameenlinna