Hyppää sisältöön

TUOVIlle Finnish Security Award 2021 -kunniamaininta!

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on jakanut marraskuussa vuoden 2021 Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot. Sisäisen turvallisuuden TUOVI-portaalille myönnettiin turvallisuusyhteistyön edistäjä 2021 -kunniamaininta.

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti on jakanut marraskuussa vuoden 2021 Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot. Palkintoja on jaettu vuodesta 2015 alkaen ja palkintokategorioita on 11. 

Sisäisen turvallisuuden TUOVI-portaalille on myönnetty turvallisuusyhteistyön edistäjä 2021  -kunniamaininta. Turvallisuusyhteistyön edistäjä -palkinto myönnetään taholle, joka on luonut uusia toimintamalleja turvallisuusyhteistyön kehittämiseen tai ollut merkittävän aktiivinen toimija yhteistyön toteuttamisessa.

Varsinainen Turvallisuusyhteistyön edistäjä -palkinnon sai Kaarina Suhonen, joka on toiminut kokonaismaanpuolustuksen parilla jo yli 30 vuoden ajan ja on muun muassa aiemmin toiminut Naisten Valmiusliiton pääsihteerinä. Onnittelemme voittajaa.

TUOVI kiittää ja kumartaa kunniamaininnasta. TUOVI-tiimi jatkaa hyvillä mielin turvallisuuden toimijoiden yhteistyöalustan kehittämistä