Hyppää sisältöön

Uutta TUOVIssa: työtilojen sähköposti-ilmoitukset käyttöönne

Enää ei tarvitse käydä TUOVIn työtilassa kurkkimassa, onko tullut uusia asiakirjoja. Saat halutessasi sähköposti-ilmoituksen työtilan uusista tapahtumista.

Työtilan sähköposti-ilmoitukset, mistä on kyse?

TUOVIn rekisteröitynyt jäsen voi tilata sähköpostiinsa ilmoitukset työtilan uusista asiakirjoista, keskusteluista, tehtävistä, jäsenistä ja tapahtumista. Lähtökohtaisesti asetuksissa on valinta, jonka mukaisesti ilmoitukset tulevat sähköpostiin kerran viikossa, mutta toiminnon voi käydä muuttamassa niin, että ilmoitus tulee päivittäin, kuukausittain tai sitten ilmoitukset voi sulkea kokonaan pois käytöstä ja kytkeä myöhemmin tarvittaessa uudelleen käyttöön.

Miten ilmoitusasetukset vaihdetaan?

1. Kirjaudu TUOVIin (www.sisainenturvallisuus.fi/kirjaudu) ja avaa työtilasi

2. Valitse oikeasta laidasta asetukset (kolme pistettä sisältävä pallo-kuvake) ja sieltä Sähköposti-ilmoitukset

3. Avaa valikko: ”kuinka usein sähköpostia lähetetään työtilan ilmoituksista”

4. Valitse alasvetovalikosta haluamasi vaihtoehto (päivittäinen sähköposti-ilmoitus/viikottainen sähköposti-ilmoitus/kuukausittainen sähköposti-ilmoitus/ei sähköposti-ilmoituksia)

Oletko unohtanut TUOVIn tunnuksesi ja salasanasi?

Käyttäjätunnuksesi TUOVIssa on sähköpostiosoitteesi, johon tämän viestin sait. Uuden salasanan voit tilata TUOVIssa www.sisainenturvallisuus.fi/kirjaudu  

 

Anna palautetta sähköposti-ilmoitusten käytettävyydestä tai kerro meille, miten toivoisit, että toimintoa tulisi kehittää edelleen, lähettämällä palautetta sivun oikeassa alareunassa olen keltaisen kirjekuori-kuvakkeen kautta.

Etkö ole vielä TUOVIn jäsen?

Tervetuoa TUOVIin rekisteröitymällä jäseneksi www.sisainenturvallisuus.fi/rekisteroidy