Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen avattu: Valtakunnallinen turvallisuustapahtuma 19.-20.5.2022 Porvoo

TURVALLISUUS VEDENJAKAJALLA? Valtakunnallinen turvallisuustapahtuma 2022 19.-20.5.2022 Taidetehdas, Porvoo

Valtakunnallinen turvallisuustapahtuma ”Turvallisuus vedenjakajalla?” järjestetään 19.-20.5.2022 Porvoon Taidetehtaalla. Tapahtuman toteuttaa sisäministeriö yhteistyössä Porvoon kaupungin kanssa.

Seminaarin teemana on luottamusyhteiskunta ja turvallisuus. Asiantuntijapuheenvuoroissa, paneeleissa ja keskustelutilaisuuksissa pohditaan sitä, miten muuttuva turvallisuus vaikuttaa ihmisiin ja yhteisöihin, vakavien ja laajojen häiriöiden uhkaan ja niihin varautumiseen, sekä sitä, miten pystymme toimimaan niin, että elämme jatkossakin maailman turvallisimmassa maassa.

Viranomaiset ovat puhuneet turvallisuusympäristön muutoksesta vuosikausia, mutta muutos ei juurikaan ole näkynyt useimman meistä arjessa. Tilanne muuttui merkittävästi kaksi vuotta sitten koronapandemian koetellessa maailmaa enemmän kuin yksikään tapahtuma vuosikymmeniin. Pandemia siirtyi taka-alalle, kun Euroopassa käynnistyi hyökkäyssota, jonka toteutumiseen kukaan ei halunnut uskoa, vaikka vaaran merkkejä oli. Onko turvallisuus vedenjakajalla ja palaako arki sellaisena kuin olemme sen tottuneet kokemaan?

Lisätietoa seminaarista: Turvallisuustaopahtuman info-sivusto TUOVIssa

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/1F3B36F63DB1453E  viimeistään 6.5.2022.

Tervetuloa Porvooseen!

facebook.com/sisainen.turvallisuus
Twitter: @Sisainenturvall
LinkedIn: SisainenTurvallisuus
Youtube: Sisainen turvallisuus