Hyppää sisältöön

Japadapaduu, sisäisen turvallisuuden TUOVI-yhteisön toinen tonni meni rikki!

TUOVIn rekisteröityneille jäsenille tarkoitettu puoli julkaistiin tammikuussa 2019. Noin kaksi vuotta julkaisemisen jälkeen TUOVIn jäsenmäärä ylitti tuhannen jäsenen rajan, ja nyt nelivuotispäivän lähestyessä toinen tonni meni rikki. Jos et vielä ole TUOVI-yhteisön jäsen, tule mukaan joukkoomme!

Kuvituskuva. Kuvassa kolme ihmistä istuu kannettavan tietokoneen ääressä.

Kuva: John Schnobrich / Unsplash.com

TUOVI ja sen hyödyt pähkinänkuoressa

TUOVI - sisäisen turvallisuuden portaali on sisäministeriön ylläpitämä maksuton sähköinen palvelu, joka keskittyy nimensä mukaisesti sisäisen turvallisuuden asioihin. Palvelu on tarkoitettu kaikille sisäisen turvallisuuden parissa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille. 

TUOVI tarjoaa tietoa, työvälineitä ja verkostoitumismahdollisuuksia. Löydät osittain jäsentensä tuottamasta tietotarjonnasta muun muassa viimeisintä tietoa sisäisen turvallisuuden tilasta Suomessa, ajankohtaisia uutisia, blogikirjoituksia sekä turvallisuustoimintaan liittyviä käytännön vinkkejä. Rekisteröitymällä jäseneksi saat lisäpalveluja, jotka paljastuvat kirjautumisen takaa. Lisäpalveluihin kuuluvat esimerkiksi tapahtumien jakaminen, yhteistyötilat - joissa voi keskustella, jakaa materiaaleja ja ajoittaa vaikkapa projektin tehtäviä sekä näkymä TUOVIn arvokkaimpaan sisältöön eli sen ihmisiin. 

Kuusi syytä, miksi sinunkin kannattaa oitis rekisteröityä TUOVIin:

1. Saat maksuttomasti käyttöösi kattavimman ja monipuolisimman suomalaisen sisäiseen turvallisuuteen keskittyneen palvelun. 

2. Voit lukea ja tuottaa itse sisältöä sisäisen turvallisuuden ajankohtaisista asioista.

3. Näet sisäiseen turvallisuuteen liittyvät tapahtumat laajasti, sillä julkisten tapahtumien lisäksi näet myös vain TUOVIn jäsenille näkyvät tapahtumailmoitukset. Jäsenenä voit myös mainostaa omia tapahtumiasi.

4. Voit perustaa itsellesi, tiimillesi tai projektillesi työtilan, jossa voitte työskennellä yhdessä yhteisen aiheen parissa. 

5. Sisäisen turvallisuuden verkostosi kasvaa sadoilla henkilöillä. 

6. Sisäisen turvallisuuden verkostosi ei kasva ainoastaan yksittäisistä henkilöistä, sillä lisäksi sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan työryhmiin tai projektitiimeihin, joihin voit ottaa yhteyttä työtilojen kautta.

Miltä kuulostaa? Tervetuloa mukaan koko TUOVI-tiimin ja TUOVI-yhteisön puolesta!

Lue vuoden takainen juttu tuhannen jäsenen rajan rikkoutumisesta. 

Lisätiedustelut: sm.tuovi(at)govsec.fi 
Rekisteröidy TUOVIin 
Tietoa Tuovista