Hyppää sisältöön

Tervetuloa Valtakunnalliseen turvallisuustapahtumaan 2024

Vuoden 2024 valtakunnallinen turvallisuustapahtuma järjestetään Rovaniemellä 22.-23. toukokuuta. Turvallisuustapahtuman teemana on tänä vuonna turvallisuuden alueellinen yhteistyö.

Kuvituskuva.

Tulevaisuuden turvallisuustilanne vaikuttaa epävarmalta. Naapurimaamme käy hyökkäyssotaa Euroopassa. Ilmasto muuttuu – ehkä nopeammin kuin olemme osanneet ennakoida – ja sään ääri-ilmiöt yleistyvät. Suurvaltojen välinen kilpailu kasvaa ja kiristyy. Samaan aikaan kotimaan taloustilanne on haastava, sekä hetkellisesti että pitkäkestoisesti. Osa nuoristamme voi pahoin tavalla, joka näkyy muun muassa väkivaltana.

Kuitenkin arkea eletään ja koetaan paikallisissa ja alueellisissa yhteisöissä. Maailma on pienentynyt ja isotkaan asiat eivät ole kaukana. Myös niille voi ja täytyy tehdä jotain paikallisesti ja alueellisesti. Voiko olla niin, että uusista haasteista löytyy myös uusia voimavaroja? Miten hyödynnämme alue- ja paikallistason osaamista, verkostoja ja voimavaroja taklatessamme aikamme isoja turvallisuushaasteita?

Näihin kysymyksiin haemme tänä vuonna Rovaniemellä järjestettävässä valtakunnallisessa turvallisuustapahtumassa 22.-23.5.2024.

Turvallisuusmessut
Tapahtuman yhteydessä järjestetään turvallisuusmessut. Messuilla saat tietopaketin erilaisista turvallisuuden tuotteista, hyvistä käytännöistä, tutkimusprojekteista sekä erilaista sisäisen turvallisuuden hankkeista.

Haluaisiko organisaationne/hankkeenne tulla esittelemään toimintaansa turvallisuusmessuille? Varaa maksuton messupaikka: https://link.webropol.com/s/messupaikka2024

Lisätietoja messuista: https://sisainenturvallisuus.fi/turvallisuusmessut_rovaniemi

Shoutbox
Shoutbox -esittelytila on uusi lisä turvallisuustapahtuman tarjontaan. Shoutbox -tilassa voi nähdä esittelyitä turvallisuuden tuotteista, hyvistä käytännöistä, organisaatioista, projekteista tai yhteistyöhankkeista. Shoutbox -tila on käytössä keskiviikkona 22.5. klo 13.30-16.45. Yksi esittely kestää puoli tuntia. 

Haluaisitko varata Shoutbox –tilan käyttöösi? Tilan varaus: https://link.webropol.com/s/shoutbox

Ilmoittaudu turvallisuustapahtumaan su 7.5. mennessä.
Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu tästä:  https://link.webropol.com/s/rovaniemi2024

Ohjelma ja lisätietoa tapahtumasta: https://sisainenturvallisuus.fi/valtakunnallinen-turvallisuustapahtuma-2024-rovaniemi

Tavataan toukokuussa sisäisen turvallisuuden ykköstapahtumassa Rovaniemellä!