Hyppää sisältöön

Uutta: Julkaise tapahtumasi TUOVIssa

Oletko järjestämässä webinaaria, seminaaria tai koulutusta turvallisuuden toimijoille? Mietitkö, miten saisit tapahtumallesi näkyvyyttä? Rekisteröidy TUOVI-yhteisöön ja julkaise tapahtuma TUOVIssa!

Perhe puhaltaa serpentiiniä ja heittelee konfetteja, juhlat.

TUOVI tarjoaa kaikille sisäisen turvallisuuden toimijoille mahdollisuuden ilmaisiin työtiloihin. Nyt käytössäsi on myös uusi tapahtumat -toiminto työtiloissa, OmaTUOVIssa sekä TUOVIn julkisilla sivuilla. 


Työtilojen tapahtumat - merkitse muistiin kokoukset ja deadlinet


Uutuutena on työtilojen Tapahtumat -toiminto, jossa voit merkitä muistiin työryhmänne kokoukset, seminaarit, työpajat, juhlapäivät tai mitä tahansa työtilan tehtävien määräpäiviin liittyviä ajankohtia. Työtilan tapahtumalistaus on kaikille jäsenille yhteinen, joten merkintäsi näkyy jokaiselle työtilan jäsenelle. Mikäli muutat myöhemmin ajankohtaa tai peruutat tilaisuudet, lähtee siitä ilmoitus jokaisen työtilan jäsenen OmaTUOVI-sivulle.


Julkaise tapahtuma rekisteröityneille TUOVIn jäsenille


Voisiko tapahtumasi kiinnostaa laajempaakin joukkoa? Voit julkaista tapahtuman kaikille TUOVIn rekisteröityneille jäsenille. Tapahtumasi näkyy kirjautumisen jälkeen jokaiselle TUOVIn jäsenelle, joita on tällä hetkellä lähes 1000 turvallisuuden toimijaa.


Haluatko julkaista tapahtuman valtakunnallisesti kaikille turvallisuuden toimijoille?


Onko tiedossasi valtakunnallinen seminaari tai koulutus, johon voisi osallistua enemmänkin väkeä? Haluatko ilmoittaa vaikkapa valtakunnallisesta teemaviikosta tai-päivästä Suomen turvallisuuden toimijoille? Voit ilmoittaa tapahtumasi TUOVIn julkisella puolella, on se sitten webinaari, koulutus tai muu yhteinen tilaisuus tai merkkipäivä, hyödynnä uutta TUOVIn tapahtumat -toimintoa ja julkaise tapahtumasi TUOVIn julkisella puolella. Ajankohdan lähestyessä tapahtumasi nousee TUOVIn etusivulle ja tavoitat laajasti alan asiantuntijoita. Tapahtuman liittäminen julkiselle puolelle kulkee TUOVIn ylläpidon hyväksynnän kautta.


Kerää OmaTUOVIin lista sinua kiinnostavista tapahtumista


Kerää OmaTUOVI -sivullesi kiinnostavimmat tapahtumat. Pysyt samalla ajan tasalla muutoksista, sillä saat ilmoituksen, mikäli tapahtuma siirtyy tai perutaan. 
Rekisteröidy TUOVIin  tai jos olet jo TUOVIn jäsen, kirjaudu sisään ja käy kurkkaamassa uutta toimintoa tästä .


Tervetuloa TUOVIn jäseneksi!
Lisätietoa [email protected]