Hyppää sisältöön

TUOVI:ssa ideanystyrät kuumana - kaipaamme mielipidettäsi ja ideoitasi

Sisäisen turvallisuuden portaalin sivustoa ollaan uudistamassa. Tämä on kutsu Sinulle – jaa meille ajatuksesi, jotta voisimme tehdä TUOVIsta entistä paremman ja kiinnostavamman.

TUOVI pikakelauksella

TUOVI on tammikuussa 2019 julkaistu monipuolinen sisäisen turvallisuuden asioihin keskittynyt sivusto. TUOVIssa julkaistaan muun muassa tietoa sisäisen turvallisuuden tilasta Suomessa sekä esitellään turvallisuussuunnittelun kansallisia linjauksia ja sisäisen turvallisuuden hyviä käytäntöjä. TUOVI kerää yhteen sisäisen turvallisuuden hankkeita, kokeiluja ja tutkimusta. Portaalista löytyy myös sosiaalisen median viimeisimmät postaukset. 


TUOVIsta saa täyden hyödyn irti, jos rekisteröityy TUOVIn jäseneksi. Rekisteröityneet jäsenet voivat hyödyntää ilmaisten, hankkeiden työstämiseen tarkoitettujen työtilojen lisäksi laajaa turvallisuuteen perehtyneiden ihmisten verkostoa, josta voi löytyä yhteistyökumppaneita omiinkin projekteihin. TUOVIssa on tällä hetkellä yli 900 jäsentä ja lähes 100 työtilaa.

Muutama minuutti Sinulta on aarre meille kehittäjille

TUOVIa kehitetään jatkuvasti ja tavoitteena on tehdä sivustosta entistä parempi, kiinnostavampi ja lukijoidensa tarpeisiin vastaava. Mitä mieltä Sinä olet nykyisestä sivustosta? Minkälaisia toiveita ja tarpeita Sinulla on sivuston suhteen? Kerro meille, Sinun ajatuksesi ovat meille kullan arvoisia.

Kyselyyn vastaaminen vie sinulta muutaman minuutin, ja voit osallistua samalla myös arvontaan, jossa on palkintona uniikki TUOVI-kassi. 
Linkki kyselyyn https://survey.zef.fi/6ernip48/ 

Mukavaa kesää teille kaikille!
TUOVI-tiimi