Hyppää sisältöön

Ohjelma

Valtakunnallisen turvallisuustapahtuman ohjelma löytyy tapahtumasivuilta https://sisainenturvallisuus.fi/turvallisuustapahtuma2023_ohjelma 

Käytämme tapahtuman aikana digitaalisena tapahtuma-alustana Brella-ohjelmaa. Suosittelemme lataamaan Brella-appin valmiiksi matkapuhelimeen. Lataa androidiin Playkaupasta ja IPhoneen Appstoresta 

Saat viikkoa ennen tapahtumaa Brellan linkin ja osallistumiskoodin, jolla pääset kirjautumaan mukaan digitaaliselle tapahtumasivustolle. 
 

Saapuminen Seinäjoen kaupunginteatteriin

Tapahtumapaikka on Seinäjoen kaupunginteatteri, Alvar Aallon katu 12, Seinäjoki. 

Saapuminen Seinäjoelle: https://visitseinajoki.fi/kaupunki/hyva-tietaa/#saapuminen

Ohjelmakaistat

Ensimmäisenä seminaaripäivänä yhteisen ohjelman lisäksi osallistujat voivat valita ohjelmakaistoista kiinnostavimmat ohjelmat. Ohjelmakaistat ovat Yhteistyö ja ratkaisut, Vakavat ja laajat häiriöt sekä Ihmiset ja yhteisöt. Ohjelmakaistojen esitysten välillä on 15 minuutin tauko, jolloin osallistujilla on mahdollisuus siirtyä halutessaan toiseen saliin seuraamaan toista ohjelmaa. 

Viestiseinä

Seminaarissa on käytössä Screen.IO -osallistamistyökalu, jonka kautta osallistujat voivat osallistua keskusteluun tekemällä esityksiin ja aiheisiin liittyviä huomioita sekä vastata alustajien esittämiin viestiseinä -kysymyksiin internetissä. Screen.IO linkki toimitetaan osallistujille viikkoa ennen tapahtumaa. 

Hashtag

Osallistamistyökalun lisäksi osallistujia kannustetaan kommentoimaan ja keskustelemaan myös Twitterissä. Käytäthän hashtagia #SisäinenTurvallisuus .

Lounas 

Osallistujilla on mahdollisuus lounastaa omakustanteisesti Seinäjoen kaupunginteatterin Teatteriravintolassa. Lounaan hinta on 11€. Lounaslipun voi halutessaan lunastaa jo aamulla ruuhkien välttämiseksi. Teatteriravintolan lounastarjoilu on jaettu kahteen ryhmään:

1.pv. RYHMÄ 1 klo 11.30 ja RYHMÄ 2 klo 12.00.
2.pv RYHMÄ 1 klo 11.45 ja RYHMÄ 2 klo 12.15

Rauhalassa ropisee -turvallisuussimulaatio

Turvallisuustapahtumassa järjestetään turvallisuussimulaatio, joka on todellisuutta jäljittelevä ryhmätehtävä. Simulaatio alkaa tapahtuman alussa, ja päättyy tapahtuman toisena päivänä yhteiseen purkuun. Simulaatioon voi osallistua matalalla kynnyksellä, ja jokainen ryhmä määrittää itse, kuinka aktiivisesti osallistuu simulaation tehtävien ratkaisemiseen. 

Turvallisuus-, tiede ja teknologiamessut

Tapahtuman yhteydessä järjestetään turvallisuus-, tiede- ja teknologiamessut, jotka pidetään kaupunginteatterin aulatilassa. Messukartan sekä lisätietoa esittelijöistä löytyy tapahtuman sivuilta. 

Iltatilaisuus ja verkostoituminen

Ensimmäinen seminaaripäivä päättyy Seinäjoen kaupungin järjestämään iltatilaisuuteen.  Iltatilaisuus on maksuton ja siihen ilmoittaudutaan etukäteen tapahtumailmoittautumisen yhteydessä.

Majoitus Seinäjoella

Osallistujat majoittuvat omakustanteisesti ja tekevät omat majoitusvarauksensa. 

Original Sokos Hotel Lakeus ( Torikatu 2, Seinäjoki )
Original Sokos Hotel Vaakuna ( Kauppatori 3, Seinäjoki )

Yhden hengen standard-luokan huone 99€ / yö / huone
Kahden hengen standard-luokan huone 119€ / yö / huone

Hintatarjous on voimassa 2 viikkoa ennen ajankohtaa mennessä tehtyihin varauksiin hotellien varaustilanteen mukaan.

Varaustunnus: BTURVALLISUUS23

Lisätietoa Valtakunnallisesta turvallisuustapahtumasta antaa tapahtuman valmistelutiimi [email protected]