Hyppää sisältöön

Shoutbox

Kuvituskuva, Lapsi huutaa megafoniin.

Shoutbox -esittelyt:

Castren Sali

klo 13.35 - 14.00 Virastojen välinen tehokas viestintä ja tilannekuva poikkeustilanteissa, Secapp

klo 14.00 – 14.30 Ammattilaisille tarkoitettu digitaalinen tukityökalu RATTI- radikalisoitumisalttiuden ja tuen tarpeen arviointiin / THL

klo 15.15 – 15.45 Miksi on tärkeää huomioida lapsia ja nuoria kriisitilanteissa ja niihin varautumisessa? - Pelastakaa Lasten valmiustyön toimintamalleja ja kokemuksia
Puheenvuorossa keskitytään siihen, miksi lasten ja nuorten huomiointi eri toimijoiden varautumisessa ja valmiussuunnittelussa on tärkeää. Pohdimme myös sitä, mikä tekee lapsista ja nuorista erityisen haavoittuvia kriisi- ja häiriötilanteissa. Entä miten erilaiset kriisi- ja häiriötilanteet voivat vaikuttaa heihin suoraan ja epäsuorasti? Käsittelemme myös sitä, mitä eri toimijat voivat tehdä lasten hyväksi esimerkiksi viranomaisten ja järjestöjen yhteistyössä sekä valmiusharjoituksissa. Kriisi- ja häiriötilanteissa Pelastakaa Lapset voi tarvittaessa perustaa esimerkiksi Lapsiystävällisen tilan, tarjota psykososiaalista tukea nuorille, ruokalahjakortteja perheille tai avata nuorille suunnatun kriisichatin.
https://www.pelastakaalapset.fi/tyomme/mita-teemme/lapset-kriiseissa/kotimaan-valmiustoiminta/ 
 

klo 15.45 - 16.15 Louhe -palvelu Järjestelmä turvajärjestelmädatan analysointiin ja oppivan tilannekuvan muodostamiseen

Louhe Oy on kotimainen teknologiayhtiö, joka tuo datapohjaisen tiedolla johtamisen turvallisuuteen ja auttaa asiakkaitaan tunnistamaan kyberfyysisen toimintaympäristön haavoittuvuudet. Louhe Insights työkalun avulla turvajärjestelmien historiadatasta voi tehdä ennennäkemättömiä löydöksiä turvallisuuden parantamiseksi sekä kehittämiseksi. Louhe Detection & Response tekee anomaliat näkyväksi reaaliajassa, ilman etukäteisiä sääntöjä ja auttaa muodostamaan oppivaa tilannekuvaa. Voit tulla tutustumaan LOUHE demoon esittelypaikalla 1, pääsisäänkäynnin vieressä.

klo 16.15 – 16.45  Mikä tekee yhteistyöstä hyvää? Ammattilaisten odotuksia turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämisen yhteistyölle

Monitoimijaisella yhteistyöllä voidaan lisätä asukkaiden hyvinvointia ja turvallisuuden kokemusta, mutta mitä voisimme tehdä yhteistyön parantamiseksi? Puheenvuorossa tarkastelemme lappilaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden asiantuntijoiden näkemyksiä siitä, mitkä tekijät edistävät ja haastavat monitoimijaista yhteistyötä. 

Lue lisää täältä ja tule tutustumaan monitoimijaisen yhteistyön arviointiin Turvallisuusmessujen pöytään 17.
 

Mikä on Shoutbox

Shoutbox on uusi lisä turvallisuustapahtuman tarjontaan. Shoutbox on sali, jonka voi varata puoleksi tunniksi esim. esitelläkseen omaa tuotetta, hyvää käytäntöä, organisaatiota, projektia tai yhteistyöhanketta. Shoutbox on yhtäaikaisesti ohjelmakaistojen kanssa omana ohjelmakaistanaan.

Shoutbox-huone on käytössä keskiviikkona 22.5. klo 13.30-16.45.  Puolen tunnin slotista 20 min varataan esittelyyn ja 10 min keskustelulle.  Salissa on käytettävissä pp-esitystä varten näyttö, mukaan tulee ottaa oma tietokone esitystä varten. Shoutbox-esittelyaikoja on varattavissa viisi.

Shoutbox -esitelyajan voi varata kuka tahansa tapahtumaan osallistuva taho. Koska esittelyaikoja on tarjolla vain viisi, vahvistamme shoutbox-varauksen viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. 

Shoutbox-varausaika on päättynyt ja linkki suljettu.