Hyppää sisältöön

Esittelypisteen varaajille

Kuvituskuva.

Valtakunnallisen turvallisuustapahtuman aikana järjestetään turvallisuusmessut, jonne alueelliset, paikalliset ja valtakunnalliset turvallisuuden toimijat voivat tulla esittelemään tuotteitaan, hyviä käytäntöjä, organisaatioita ja niiden toimintaa sekä tutkimus- ja muita projekteja.

Paikan varaaminen

Messutilana toimii Lapin yliopiston aulatila. Tapahtumaan osallistuminen sekä esittelypöydän pitäminen on maksutonta. Paikkoja on rajoitetusti. Lähetämme paikan varanneille info-viestin noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Rovaniemen turvallisuustapahtumassa on mahdollisuus varata myös esittelytila ulkotiloista sisäänkäynnin yhteydessä. Yliopiston pihalla olevat esittelytilat varataan samalla lomakkeella kuin aulatilojen esittelypisteet. 

Esittelypaikkavaraus: https://link.webropol.com/s/messupaikka2024

Ohjeita

Kaikkiin pöytiin ei ole mahdollista saada sähköpistokkeita, joten pyydämme lomakkeella tiedon sähkön tarpeesta. Esittelypisteelle on mahdollista varata pöytä. Esittelypisteet voivat olla miehitettynä sen mukaisesti, kuin ehditte omalta seminaariohjelmalta paikalle. 

Lapin yliopistolla  ei ole tarjota näytteilleasettajille näyttöruutuja, vaan jokaisen on tuotava tarvittaessa omansa.

Esittelijöitä pyydetään saapumaan paikalle ajoissa, jotta pöydät ovat valmiina ensimmäisenä tapahtumapäivänä klo 8.30, jolloin messutilan vieressä alkaa kahvitarjoilu. 

Luettelo esittelypöydistä tullaan julkaisemaan TUOVIn tapahtumasivulla osallistujien käyttöön. Kysymykset ja tiedustelut voi lähettää osoitteeseen sisainenturvallisuus.sm(at)gov.fi.

Esittelypaikan varanneiden henkilöiden tulee ilmoittautua turvallisuustapahtumaan erillisellä ilmoittautumislomakkeella. Turvallisuustapahtumaan ilmoittaudutaan osoitteessa: https://link.webropol.com/s/rovaniemi2024

Lämpimästi tervetuloa Rovaniemelle!